Uitleg reserveringssysteem Spartan Fights Oss

Spartan Fights Oss maakt gebruik van een online reserveringssysteem. Dit is ook makkelijk op je (Android)telefoon te installeren zodat je niet iedere keer naar de pc hoeft te lopen om in te tekenen voor de kickboksles.

Uitleg voor Android telefoons
Ga met je mobiele browser naar deze link: https://www.supersaas.nl/schedule/SpartanFightsOss/SF_Oss . Het agenda scherm opent zich aangepast aan je beeldscherm (zie afbeelding 1). Klik rechtsboven op de 3 onder elkaar geplaatste  puntjes, die het scherm met de extra opties opent (afbeelding 2). Vind hier de link ‘Toevoegen aan startscherm’. Kik hierop, geef de linke een naam en klaar is kees. Het icoontje staat nu op het bureaublad van je smarttelefoon.

Klik op het icoontje op je mobiel en de reserveringsagenda opent zich. Onderaan zit de link ‘inloggen’ (afbeelding 1). Een nieuw scherm opent zich (afbeelding 3). Vul je e-mailadres en wachtwoord in of registreer als je de eerste keer inlogt. Na verificatie van de gegevens opent zich het volgende scherm (afbeelding 4 ) en kun je doorgeven aan welke lessen je gaat meedoen. De donkergrijze vakjes geven aan dat er een les beschikbaar is en onderaan staat aangegeven hoeveel mensen al ingetekend hebben voor de les.