Opleiding tot instructeur Spartan Fights

Bij Spartan Fights is het mogelijk om opgeleid te worden tot Spartan Fights instructeur. Je beschikt na onze opleiding over de kwaliteiten die iemand nodig heeft om enerzijds kinderen, dames, heren en gemengde groepen les te geven. Anderzijds ben je ook in staat om een-op-een Personal training te geven. Je weet wat je doet en waar je mee bezig bent. Je hebt kennis van het menselijk lichaam, voeding en aantoonbare ervaring met kickboksen of een soortgelijke vechtsport. Deze opleiding is ook geschikt voor mensen die al personal training geven en zich met voedings- en dieetbegeleiding bezig houden.

Cor Bleker en Mike Tomale met hun Instructeurscertificaat

De opleiding tot instructeur duurt minimaal 4 maanden. Als je aan de opleiding wilt deelnemen ben je verplicht om minimaal 2 keer per week mee te trainen en zodoende langzamerhand de sensei te ondersteunen tijdens de lessen.

Aan het einde van het traject zul je beoordeeld en geëvalueerd worden en zal gekeken worden of je examen mag doen. Haal je het examen, krijg je de 5de graad (blauwe band) en mag je les geven in het Spartan Fights concept. Je ontvangt een officieel diploma en mag de naam Spartan Fights gebruiken voor eigen PR.

Ben jij ambitieus en wil je meer informatie over de opleiding tot instructeur Spartan Fights? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist!