Tip 1: bandages omdoen en onderhouden

Sensei Cor Bleker legt uit hoe je je bandages kunt omdoen.

klik op snelheid en selecteer 0.25 (screenshot YouTube)

Filmpje vertraagd afspelen
Is de uitleg van sensei Cor te snel voor je? YouTube biedt de mogelijkheid de filmpjes vertraagd af te spelen. Klik op het wieltje (instellingen), rechts onderin het videoscherm. Er komt een schermpje tevoorschijn waar als tweede optie van boven staat: snelheid. Klik hierop met je muis en zet de snelheid op 0.25. Je zult dan in slow-motion kunnen zien hoe Cor de bandages om zijn hand wikkelt.

Bandages onderhouden
Je kunt je bandages het best 1 keer per week wassen in de wasmachine op max. 40 graden. Let op: als ze nieuw zijn kan de kleur afgeven dus bijvoorbeeld wel zwart bij zwart of rood bij rood. Alleen is het zo jammer dat wanneer je ze dan uit de wasmachine haalt, ze vreselijk in de knoop zitten met de andere was. Spaghetti lijkt het wel. Het kan daarom heel handig zijn om ze in een waszakje te doen of in een oude, dichtgebonden kussensloop, zodat de bandages niet in de knoop raken met de andere was in de machine. Na drogen meteen oprollen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.