Sportcentrum Tapia uit Oss gaat samenwerken met Groningse Spartan Fights

Sportcentrum Tapia uit Oss (Noord-Brabant) gaat de samenwerking aan met het uit Groningen afkomstige Spartan Fights. Het Spartan Fights concept wordt al in Groningen en Emmen gegeven maar is in augustus van dit jaar ook beneden de grote rivieren beschikbaar.

SportcentrumTapia in Oss aan de Troelstrastraat 15 (foto: Mike Tomale)

Spartan Fights is een sportconcept afgeleid van het K-1 kickboksen en bestaat hoofdzakelijk uit conditietraining, krachttraining, souplesse en K1-kickbokstechnieken. Dit nieuwe concept is meer toegespitst op de huidige tijd waar een groot deel van de mensen niet wil vechten of sparren, maar wel de voordelen wil hebben van het kickboksen, zoals de mentale training, de lenigheid en de technieken. Bedenker van het concept is vechtsportlegende Bert Toisuta uit Groningen.

Bruine band K-1 en inmiddels officieel K-1 instructeur Mike Tomale gaat les geven in Oss. Hij verhuist per 1 augustus naar de Noord-Brabantse stad waar hij minimaal drie keer per week les zal geven volgens het Spartan Fights concept. De K-1 kickbokslessen van Mike kunnen op maandag, woensdag en donderdag gevolgd worden in de dojo’s van Sportcentrum Tapia. Voor de exacte lestijden, kijk even op de website van Sportcentrum Tapia.

In de media:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.