De Spartan Fights barbecue

Jaarlijks zijn er bij Stichting Thai-boxing Groningen (Spartan Fights) terugkerende evenementen. Dat zijn onder andere het etentje voor de volwassen van Spartan Fights (Iron Ladies en Spartan Elite) en de barbecue voor de kinderen van Spartan Fights (Spartan Kids) en Pencak Silat Matjan Hitam en hun ouders.

(foto: Mike Tomale)

Afgelopen zondag 8 juli vond de barbecue ’s middags om twee uur plaats op het veldje achter de Marjoleinstraat in Ulgersmaborg. Eigenaar Jan Onnes van Sportcentrum BodySupport was zo aardig om het evenement mee te sponsoren. Hierdoor ontstond ook de mogelijkheid om voor de kinderen een heuse opblaasbare stormbaan te huren van maar liefs 22 meter lang.

Niet alleen de kinderen hadden het uitstekend naar hun zin, ook de ouders zaten te genieten van de heerlijke versnaperingen en het mooie weer.  Uiteraard konden ook de ouders hun soms hilarische capriolen laten zien op de stormbaan. Speciaal dank aan de ouders die vrijwillig hebben bijgedragen aan het realiseren en organiseren van deze wederom geslaagde barbecue.

Een uitgebreide fotoreportage van dit evenement is hier nog eens rustig na te kijken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.