Spartan Fights

In Groningen aan de Loppersumergang nummer 3 bij Sportcentrum Body Support wordt vier dagen per week Spartan Fights gegeven. Bert, Cor en Mike geven er van maandag tot en met donderdag les aan zowel kinderen als volwassenen. Het aantal leden groeit gestaag want steeds meer mensen ontdekken de voordelen van het concept Spartan Fights.

Sportcentrum Body Support (foto: Mike Tomale)

Eigenaar Jan Onnes van sportcentrum Body Suppport is blij met de kickboksclub die sinds januari van dit jaar in zijn dojo les geeft. Zodra de kinderen in de leeftijdscategorie 6 tot 13, genaamd de Spartan Kids, op dinsdag en donderdag vroeg in de avond les krijgen, kan hij het niet laten om even zijn eigen fitnesstraining te onderbreken, en naar de tweede verdieping van zijn sportschool te lopen om te kijken in de dojo. “Mooi man, die klein kinderen.” zegt hij tegen een van de toeschouwers in de deuropening. “Zitten talentjes bij, zie je nu al. Kunnen topvechters worden, later als ze wat groter zijn.”

Lees hier het hele verhaal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.